RRA Advocaten N.V. staat inmiddels bekend om haar goed bezochte kennisontbijten. Een kennisontbijt begint om 08.00 uur met aansluitend een voordracht over een actueel onderwerp. Naast de mogelijkheid om kennis op te doen, biedt RRA Advocaten met het kennisontbijt een uitstekende gelegenheid om uw netwerk uit te breiden.

Na een welkomstwoord genoten de aanwezigen van een goed verzorgd ontbijt. Vervolgens werd de inhoudelijke presentatie door Renata Chiaradia van C-community verzorgd. Renata sprak over de nieuwe regels van succes op het gebied van communicatie. "Succes is een keuze, maar geen gemakkelijke".

Het huidige business landschap verandert revolutionair vooral door de snelheid van ICT waarbij de computer niet alleen documenten maar vooral mensen koppelt. Het is daarom van belang dat organisaties meer gaan inspelen op de behoeften en interesses van hun klanten.

Bekijk de foto's

Rechtsgebieden: Arbeidsrecht, Bankrecht, Bouwrecht, Contractenrecht, Faillissementsrecht, Handelsrecht, Huurrecht, Incasso's, beslag- en executierecht, Intellectueel Eigendomsrecht, Omgevingsrecht, Ondernemingsrecht, Onroerende zaken, Vastgoedrecht en Vennootschapsrecht


Vorige ACTUALITEITEN

Blijf op de hoogte

Abonneren op de RRA nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief
Gerelateerde info

Kennisontbijt
'Nieuwe regels van succes!'

Kennisontbijt
'Nieuwe regels van succes!'
Bekijk foto's
Deze site maakt gebruik van Cookies. x