RRA N.V. verzorgt periodiek een kennisontbijt in Kasteel Terworm in Heerlen. Het ontbijt begint om 8.00 uur met aansluitend een voordracht door een spreker over een actueel onderwerp. De bijeenkomst duurt uiterlijk tot 10.00 uur.

Het kennisontbijt van woensdag 12 februari 2020 wordt verzorgd door Zuiderlicht, het bekende communicatiebureau uit Maastricht. Zuiderlicht begon als designbureau (o.a. maker van het RRA-logo) en is gegroeid tot 23 professionals: strategen, technologen, copywriters, designers en projectmanagers. 

Bedrijfscommunicatie is uiteraard méér dan een leuk logo! Door effectieve vormgeving én communicatie helpt Zuiderlicht bedrijven succesvoller te maken: op weg naar groei en betere klanten. Zuiderlicht werkt o.a. voor Mosa, LIOF, MUMC+, Brightlands, Café Sjiek, Woonpunt, PLT en Theater aan het Vrijthof. Hun werk is steeds opvallend en wordt vaak beloond met internationale prijzen. 

Martijn Kagenaar (directeur strategie) en Maud van Bilsen (communicatie-adviseur) lichten de Zuiderlicht-werkwijze toe aan de hand van aansprekende praktijkvoorbeelden. Kortom, het wordt leuk, leerzaam en inspirerend!

Graag nodigen wij u uit om, desgewenst vergezeld door een introducé van uw keuze, hierbij aanwezig te zijn. Deelname is gratis. 

Wij hopen u te mogen begroeten. Klik hier om u aan te melden.


Vorige ACTUALITEITEN

Blijf op de hoogte

Abonneren op de RRA nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief