RRA N.V. verzorgt periodiek een kennisontbijt in Hotel Terworm in Heerlen. Het kennisontbijt zal gehouden worden op woensdag 4 oktober 2017. Het ontbijt begint om 8.00 uur met aansluitend een voordracht door een spreker over een actueel onderwerp. De bijeenkomst duurt uiterlijk tot 10.00 uur.

In het kennisontbijt van woensdag 4 oktober 2017 zal (een overzicht van) de rechtspraak sinds de invoering van de WWZ op het gebied van de ontbinding van een arbeidsovereenkomst besproken worden

Maud Murrer zal de ontwikkeling(en) in de rechtspraak sinds 1 juli 2015 uiteenzetten met betrekking tot het indienen van een verzoek tot ontbinding van de arbeidsovereenkomst vanwege disfunctioneren, verwijtbaar handelen of een verstoorde arbeidsverhouding. Daarbij zal ook de geldende herplaatsingsverplichting aan bod komen. 

Uiteraard zullen er ook diverse voorbeelden worden gegeven en zal besproken worden in welke gevallen er wél en in welke gevallen er géén transitievergoeding aan de werknemer is verschuldigd indien de rechter de arbeidsovereenkomst ontbindt op verzoek van de werkgever.

Graag nodigen wij u uit om, desgewenst vergezeld door een introducé van uw keuze, hierbij aanwezig te zijn. Deelname is gratis.

Wij hopen u te mogen begroeten in Kasteel Terworm. Aanmelden kan eenvoudig via onderstaande button.

Direct aanmelden 

Met vriendelijke groet, 

RRA Advocaten 

Rechtsgebieden: Arbeidsrecht


Vorige ACTUALITEITEN

Blijf op de hoogte

Abonneren op de RRA nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief
Gerelateerde info

Deze site maakt gebruik van Cookies. x