Tijdens ons eerste gesprek bespreken we de kosten van onze dienst-verlening. Wellicht kunt u een beroep doen op uw rechtsbijstand-verzekering of gefinancierde rechtshulp. Is dit niet het geval, dan werken wij doorgaans tegen een uurtarief. De hoogte van dit vooraf overeen te komen tarief is afhankelijk van de ervaring en specialisatie van de advocaat. Maar ook van de aard, het belang en de urgentie van de zaak.

Onze dienstverlening is hoogstaand, onze tarieven zijn fair. Alternatieve afspraken, zoals een vast bedrag of uurtarief op maat, zijn ook mogelijk. No cure no pay is voor advocaten verboden. De overeengekomen manier van declareren wordt schriftelijk aan u bevestigd en vooraf geven we een inschatting van de kosten.

Als onze werkzaamheden langere tijd in beslag nemen, zenden wij u één maal per maand een tussentijdse declaratie. Deze steeds uitvoerig gespecificeerde declaraties zijn opgebouwd uit honorarium, verschotten, kantoorkosten en BTW.

Onze declaraties onderscheiden zich gunstig in de markt. Dit komt door onze relatief lage tarieven maar ook door een efficiënte werkwijze.

Meer over onze aanpak


Blijf op de hoogte

Abonneren op de RRA nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief
Deze site maakt gebruik van Cookies. x