Onderhandelingen over doorstart:

Momenteel bereidt de curator een doorstart voor. Er hebben zich ongeveer vijftien geïnteresseerden gemeld. Na een eerste schifting voert de curator thans onderhandelingen met (ten minste) drie serieuze partijen. De curator verwacht binnen twee weken de onderhandelingen en overdracht te hebben afgerond.

 

Om een succesvolle doorstart te bevorderen worden de werkzaamheden in elk geval nog voor de duur van twee weken vanaf heden voortgezet: alles conform de vervoersovereenkomsten met de klanten.

 

Voor het voortzetten van de activiteiten heeft de curator een boedelkrediet verkregen van ING. De rechter-commissaris heeft met het boedelkrediet en het voorzetten van de werkzaamheden ingestemd.  

 

De (vaste) klanten van Van Giersbergen zijn over het voortzetten van de werkzaamheden geïnformeerd. Zij zullen de vervoersovereenkomst nakomen en wachten de ontwikkelingen af. 

 

Werknemers:

Op zaterdag 19 november vindt er om 10.00 u. een bespreking plaats tussen de curator en de chauffeurs. Eerder was niet mogelijk, omdat de chauffeurs op route waren.

 

Op maandag 21 november zullen medewerkers UWV Venlo, afdeling faillissementen, de werknemers behulpzaam zijn bij het aanvragen van een uitkering krachtens de WW. UWV zal tevens zorgen voor de betaling van eventueel achterstallig salaris en salaris over de opzegperiode (voor zover van toepassing). Werknemers die vanwege werkzaamheden niet in staat zijn om deze bijeenkomst bij te wonen, mogen een vervanger sturen: bijvoorbeeld hun echtgenote.

 

Ik hoop u voor het moment voldoende te hebben geïnformeerd.

 

Mochten er nog vragen of opmerkingen zijn dan verneem ik dat graag, liefst per mail op vangiersbergen@rra.nl en anders per telefoon: 045-5620540.

 

Hoogachtend,

 

Mr. M.M.H.J. Rompelberg

curator


Vorige ACTUALITEITEN

Blijf op de hoogte

Abonneren op de RRA nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief
Deze site maakt gebruik van Cookies. x