De exploitatie van de Schinvelderhoeve gaat voorlopig gewoon door.

De rechter-commissaris heeft op 31 augustus beslist dat de curator de bedrijfsactiviteiten in elk geval gedurende zes weken mag voortzetten. Tot 12 oktober zullen daarom de in de Schinvelderhoeve geplande activiteiten conform afspraak worden voortgezet. Daarbij gaat het in elk geval om alle (bruilofts)feesten, partijen, vergaderingen en zo voort. De curator heeft de betrokken personen allemaal telefonisch geïnformeerd dat hun feesten zoals gepland door zullen gaan (met behulp van dezelfde bedrijfsleiding en met hetzelfde personeel), waarbij bovendien eventueel vooruitbetaalde bedragen zullen worden gerespecteerd. Aan de betrokkenen wordt de mogelijkheid geboden om voorafgaand aan hun geplande feest een nadere afspraak ter plaatse met de bedrijfsleiding te maken, om desgewenst de laatste details af te stemmen. De curator hoopt dat dit bijdraagt aan het herstel van het vertrouwen en leidt tot rust.

Ook de hotelkamers blijven beschikbaar en zelfs het restaurant blijft gedurende in elk geval de bovengenoemde periode gewoon open. De kunstexpositie gaat door zoals gepland en de Schinvelderhoeve blijft beschikbaar als gemeentelijke trouwlocatie.

De verwachting is dat ruim vóór 12 oktober duidelijk zal zijn of een overnemende partij een doorstart kan maken. Als dat het geval is, en de plannen zien er hoopvol uit, dan blijft de Schinvelderhoeve definitief open. Nadere berichtgeving hierover volgt zo spoedig mogelijk.

De curator hoopt voor het moment iedereen hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Mochten er nog vragen of opmerkingen zijn dan kunt u contact met de curator zoeken per mail op schinvelderhoeve@rra.nl en anders per telefoon: 045-5620540.

Hoogachtend,

Mr. M.M.H.J. Rompelberg curator    


Vorige ACTUALITEITEN

Blijf op de hoogte

Abonneren op de RRA nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief