De exploitatie van de Schinvelder Hoeve zal per 1 oktober a.s. definitief worden voortgezet door Horeca 1 B.V.

Enig en zelfstandig bevoegd bestuurder van Horeca I B.V. is de heer J.W.M. Quaedackers, de echtgenoot van de gefailleerde mw. H.J.P. Heijen. Zij nemen beiden geen deel aan het aandelenkapitaal van Horeca 1 B.V.

De curator heeft met machtiging van de rechter-commissaris en met toestemming van de belastingdienst, de inventaris etc. van de Schinvelder Hoeve verkocht aan Horeca 1 B.V.

Vervolgens heeft Horeca 1 B.V.met de eigenaar van de Schinvelder Hoeve overeenstemming bereikt over de huur.

Als onderdeel van de overeenkomst zal Horeca 1 B.V. aan ten minste 15 personeelsleden van de Schinvelder Hoeve betaalde arbeid aanbieden, zonodig in deeltijd en/of op afroep.

Dit betekent dat Horeca 1 B.V. de exploitatie van de Schinvelder Hoeve per 1 oktober, met behulp van de inventaris en het personeel als bovengenoemd, zal doorstarten.

Vanaf die datum kunnen alle in de Schinvelder Hoeve geplande activiteiten conform afspraak worden voortgezet. Ook de hotelkamers blijven beschikbaar en het restaurant blijft gewoon open. De kunstexposities blijven doorgang vinden en de Schinvelder Hoeve blijft beschikbaar als gemeentelijke trouwlocatie.

Horeca 1 B.V. ziet de toekomstige exploitatie van de Schinvelder Hoeve met vertrouwen tegemoet. Partijen zijn verheugd dat de reeds in de Schinvelder Hoeve geboekte festiviteiten etc. definitief doorgang kunnen vinden en dat de werkgelegenheid voor het grootste deel van de personeelsleden behouden blijft.

De curator hoopt voor het moment iedereen hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Mochten er nog vragen of opmerkingen zijn dan kunt u contact met de curator zoeken per mail op schinvelderhoeve@rra.nl en anders per telefoon: 045-5620540.

 

Hoogachtend,

Mr. M.M.H.J. Rompelberg curator


Vorige ACTUALITEITEN

Blijf op de hoogte

Abonneren op de RRA nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief
Deze site maakt gebruik van Cookies. x