Cleo Reinders

Nadat zij in augustus 2011 aan de Universiteit Maastricht afstudeerde in het fiscaal recht (profiel indirecte belastingen met aantekening civiel effect) heeft Cleo Reinders de switch gemaakt naar de civiele rechtspraktijk: na een korte periode juridisch medewerker te zijn geweest is Cleo in mei 2013 als advocaat beëdigd en daarmee toegetreden tot de (civiele) advocatuur. Cleo heeft sindsdien brede ervaring opgedaan op diverse rechtsgebieden.

Per 1 november 2020 heeft zij de overstap gemaakt naar RRA om daar te gaan werken bij de vastgoedsectie. In 2022 heeft Cleo de Grotius specialisatieopleiding Onroerend Goed cum laude afgerond.

Gezien haar affiniteit met de paardensport behandelt Cleo naast vastgoedzaken ook zaken op het gebied van hippisch recht.

Specialisatie

Vastgoedrecht – adviseren en procederen op het gebied van huur, koop, bouw en eigendom van onroerende zaken en uiteraard daaraan aanverwante kwesties.

Hippisch recht – o.a. non-conformiteit/gebreken

Cleo Reinders heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

- Huurrecht - bedrijfsruimte en woonruimte

- Vastgoedrecht - bouwrecht, burenrecht en erfdienstbaarheden.

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Rechtsgebieden: Bouwrecht, Huurrecht, Onroerende zaken en Vastgoedrecht


Volgende Collega's Vorige

Deze site maakt gebruik van Cookies. x