Dieser Inhalt ist nur in Niederländisch

Na het succes van vorig jaar nodigen zekerheuts en RRA Advocaten u ook dit najaar graag uit voor het gezamenlijk kennisontbijt in kasteel TerWorm in Heerlen.

De eerste ontbijtsessie was direct volgeboekt. Om die reden is inmiddels een tweede datum gepland. Dit kennisontbijt zal gehouden worden op woensdag 11 oktober 2023. Het ontbijt begint om 8.00 uur met aansluitend een voordracht door een spreker over een actueel onderwerp. De bijeenkomst duurt uiterlijk tot 10.00 uur. 

Op woensdag 11 oktober 2023 is het onderwerp van het kennisontbijt: De praktische implicaties van de Wet toekomst pensioenen (Wtp) voor de werkgever.

Het zal u niet zijn ontgaan, de inwerkingtreding van de Wet toekomst pensioenen (Wtp) per 1 juli 2023. Hoewel de transitiefase duurt tot 2028, dient u zich als werkgever nu al voor te bereiden op de belangrijkste wijzigingen en daarmee aan de slag te gaan. U kunt dus niet blijven stilzitten. 

De heer Jack Borremans van Söderberg & Partners zal tijdens dit kennisontbijt de presentatie verzorgen over de praktische implicaties van de Wtp voor de werkgever en u wegwijs maken in de stappen die u als werkgever moet gaan zetten. 

Graag nodigen wij u uit om, desgewenst vergezeld door een introducé van uw keuze, hierbij aanwezig te zijn. Deelname is gratis.

Om de inschrijving voor dit kennisontbijt centraal te laten plaatsvinden, vindt inschrijving plaats via één kanaal, te weten de website van RRA Advocaten. Aanmelden kan eenvoudig via deze link: direct aanmelden.

Bij veel animo zal een tweede datum voor deze presentatie worden ingepland. 

Wij hopen u op 11 oktober aanstaande te mogen begroeten in Kasteel TerWorm. 

Met vriendelijke groet,

zekerheuts & RRA Advocaten


Vorige Nachrichten

Bleiben Sie informiert

Abonneren op de RRA nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief
Diese Seite nutzt Cookies. x