Bericht van de curator, 6 december 2013.

Doorstart voor DLI en Wasserij de Mijnstreek!

De activiteiten van de besloten vennootschappen DLI Dry Cleaning and Laundry International B.V. en Wasserij De Mijnstreek B.V. zullen met ingang van 16 december 2013 worden overgenomen en voortgezet door Stomerij Van Schijndel B.V., thans aandeelhouder en bestuurder van de gefailleerde vennootschappen.

Dit is de uitkomst van een biedingsprocedure waarbij, van drie partijen, Stomerij van Schijndel het hoogste bod heeft uitgebracht.

Stomerij Van Schijndel en de curator zijn overeengekomen om exclusief met elkaar verder te onderhandelen en uiterlijk op 13 december a.s. (doch zo mogelijk eerder) een definitieve overeenkomst te sluiten. Zodra de definitieve overeenkomst door de partijen is ondertekend zal dit nader bekend worden gemaakt (o.a. via onze website www.rra.nl).

Directeur Martien van Schijndel blijft leidinggevende, zodat een soepele bedrijfsoverdracht en de continuïteit jegens de klanten maximaal is gewaarborgd.

Stomerij van Schijndel beoogt aan circa 25 personen werk te verschaffen.

Tot aan de overnamedatum zullen de activiteiten van de twee gefailleerde bedrijven gewoon worden voortgezet door de curator.

Ik hoop u hiermee voor het moment voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

Robert Ruiter, curator 

 


Vorige ACTUALITEITEN

Blijf op de hoogte

Abonneren op de RRA nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief
Deze site maakt gebruik van Cookies. x