RRA verzorgt maandelijks een kennisontbijt voor ongeveer 15 personen in Hotel TerWorm te Heerlen. Het ontbijt begint om 8.00 u., waarna een presentatie volgt door een van de advocaten van RRA over een actueel juridisch onderwerp.

Op woensdag 10 maart 2010 hield RRA-advocaat mr. Robert Ruiter een presentatie over "Huurrecht Bedrijfsruimte"

Kennisontbijt RRA Advocaten N.V.

Het werd een succesvolle bijeenkomst die al heel snel was volgeboekt. Inmiddels is dan ook besloten dat deze sessie op 12 mei 2010 nogmaals zal worden aangeboden. Aansluitend aan het ontbijt sprak mr. Robert Ruiter over de verschillende soorten bedrijfsruimte en de daaraan gekoppelde wettelijke beschermingsbepalingen. In dat kader kwam tevens het belang van een goed doordachte huurovereenkomst aan de orde. Met name het onderscheid tussen zogeheten "290-bedrijfsruimte" en "230a bedrijfsruimte" leidde tot discussie onder de aanwezigen.

Verder werd volop van de gelegenheid gebruik gemaakt om concrete vragen te stellen over problemen in de praktijk.

Naast de mogelijkheid om kennis op te doen, biedt RRA met het kennisontbijt haar relaties een uitstekende gelegenheid om het eigen netwerk uit te breiden.

Het volgende RRA kennisontbijt zal worden gehouden op woensdag 14 april 2010, waarbij mr. Michel Rompelberg de presentatie zal verzorgen.


Vorige ACTUALITEITEN

Blijf op de hoogte

Abonneren op de RRA nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief
Deze site maakt gebruik van Cookies. x