RRA N.V. verzorgt periodiek een kennisontbijt in Hotel Terworm in Heerlen. Het volgende kennisontbijt zal gehouden worden op woensdag 12 december aanstaande. Het ontbijt begint om 8.00 uur met aansluitend een voordracht door een spreker over een actueel onderwerp. De bijeenkomst duurt uiterlijk tot 10.00 uur.

Tijdens het kennisontbijt van 12 december a.s. zal RRA-advocaat Maud Murrer u meenemen in het hoe en waarom van de verplicht gestelde bedrijfstakpensioenfondsen.

Steeds meer werkgevers krijgen brieven van of over een verplicht gesteld bedrijfstakpensioenfonds. Wellicht heeft u zelf ook een dergelijke brief (en/of premienota) ontvangen of heeft u er van collega werkgevers over gehoord. Een op het oog eenvoudige of onschuldigde brief kan verregaande gevolgen hebben voor u als werkgever (én/of voor u als bestuurder).

Maud Murrer, die recent cum laude slaagde voor de Leergang Pensioenrecht aan de VU te Amsterdam en bovendien de scriptieprijs bemachtigde voor de scriptie die zij schreef als sluitstuk van deze opleiding, neemt u tijdens het kennisontbijt van 12 december 2018 mee in het hoe en waarom van de verplicht gestelde bedrijfstakpensioenfondsen. Aan de hand van enkele praktijkvoorbeelden zal zij u onder meer wegwijs maken in de dilemma’s rondom de werkingssfeer van deze verplichtstellingen en de daaraan verbonden premieverplichtingen.

Graag nodigen wij u uit om, desgewenst vergezeld door een introducé van uw keuze, hierbij aanwezig te zijn. Deelname is gratis.

Wij hopen u te mogen begroeten in Kasteel Terworm. Aanmelden kan eenvoudig via onderstaande button.

 

Direct aanmelden

Rechtsgebieden: Arbeidsrecht


Vorige ACTUALITEITEN

Blijf op de hoogte

Abonneren op de RRA nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief
Deze site maakt gebruik van Cookies. x