De doorstart is gelukt.

De curator heeft na zijn aantreden de werkzaamheden voortgezet en de mogelijkheden van een doorstart onderzocht. In dat kader is gesproken met zowel de opdrachtgevers als diverse gegadigden. Intussen werden de werkzaamheden voortgezet door de boedel.

Gebleken is dat de opdrachtgevers hun voorkeur uitspraken voor een vloeiende doorstart van het vervoer, door de overnemende partij.

Op 14 januari 2010 heeft de curator, onder diverse voorbehouden (o.a. goedkeuring van de rechter commissaris), met de overnemende partij een overeenkomst gesloten.

Met ingang van 21 januari 2010 heeft de overnemende partij de exploitatie voor eigen risico en rekening van de boedel overgenomen.

De overnemende partij zal in elk geval het vaste busvervoer voortzetten.

Bijna alle werknemers van de gefailleerde vennootschap zullen bij de overnemende partij in dienst (kunnen) treden. De curator dankt de werknemers voor hun inzet en bereidheid tot doorwerken ná de faillietverklaring.
 
De werknemers die niet mee (kunnen) overgaan naar de overnemende partij, en die een beroep kunnen doen op een uitkering krachtens WW, zullen door de overnemende partij worden begeleid naar UWV (Werkbedrijf). Voor eventuele nadere vragen kunt u zich wenden tot Mr. Maud Murrer, liefst per mail op m.murrer@rra.nl en anders per telefoon: 045-5620540.
 
Dit is voorlopig het laatste nieuwsbericht dat in bovengenoemde faillissementen op de website van de curator wordt geplaatst. Verdere communicatie zal met betrokkenen plaatsvinden per brief, mail of telefoon.

De curator hoopt voor het moment iedereen hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Mochten er nog vragen of opmerkingen zijn dan kunt u zich tot hem wenden, liefst per mail op m.rompelberg@rra.nl en anders per telefoon: 045-5620540.

Binnenkort zal het eerste openbare verslag bij de rechtbank ter inzage worden gelegd en worden geplaatst op de website van de curator. 

Hoogachtend,
 
Mr. M.M.H.J. Rompelberg
curator


Vorige ACTUALITEITEN

Blijf op de hoogte

Abonneren op de RRA nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief
Gerelateerde info

Onze advocaat

Michel Rompelberg
Michel Rompelberg
Deze site maakt gebruik van Cookies. x