Dit is voorlopig het laatste nieuwsbericht dat in bovengenoemde faillissementen op de website van de curator wordt geplaatst. Verdere communicatie zal met betrokkenen plaatsvinden per brief, mail of telefoon.

Op woensdag 19 en donderdag 20 november 2008 hebben bijeenkomsten plaatsgevonden met de buitendienstmedewerkers van UWV. Dezen hebben met alle aanwezige werknemers de WW- aanvraagformulieren ingevuld.

Tijdens bovengenoemde bijeenkomsten is het grootste deel van de werknemers verschenen. De werknemers die niet in de gelegenheid waren de bijeenkomsten bij te wonen, kunnen hun naam, adresgegevens en burger-servicenummer (voormalig Sofinummer) kenbaar maken aan Maud Murrer, liefst per e-mail op m.murrer@rra.nl of per telefoon: 045-5620540. Zij zal deze gegevens dan aan UWV doorgeven waarna UWV nader contact met u zal opnemen.

De curator hoopt hiermee iedereen weer voldoende geïnformeerd te hebben. Mochten er nog vragen of opmerkingen zijn, dan kunt u zich tot hem wenden, liefst per e-mail op m.rompelberg@rra.nl en ander per telefoon: 045-5620540.

Binnenkort zal het eerste openbare verslag bij de rechtbank ter inzage worden gelegd en worden geplaatst op de website van de curator.

Hoogachtend,

Michel Rompelberg
curator


Vorige ACTUALITEITEN

Blijf op de hoogte

Abonneren op de RRA nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief
Gerelateerde info

Onze advocaat

Michel Rompelberg
Michel Rompelberg
Deze site maakt gebruik van Cookies. x