Fabienne Degens

Fabienne is een analytische en creatieve advocaat met oprechte interesse in de ander. Daardoor weet zij de belangen en risico’s, die in juridische kwesties spelen goed in het oog te houden. In haar advisering en begeleiding van cliënten streeft zij naar pragmatische oplossingen en praktisch toepasbare adviezen met inachtneming van de hoge juridische kwaliteit die haar kenmerkt. Door haar doelgerichtheid kan zij zich vastbijten in complexe juridische vraagstukken of – indien nodig – procedures.

In januari 2011 is Fabienne als advocaat beëdigd en sinds december 2019 is zij als advocaat aan ons kantoor verbonden. Voordien voltooide zij de Master Rechtsgeleerdheid, specialisatie Privaatrecht aan Universiteit Maastricht.

Fabienne is een ervaren arbeidsrechtspecialist. U kunt bij haar terecht voor alle vragen en kwesties op het gebied van arbeidsrecht in zowel de private als de publieke sector. Denk daarbij aan het opstellen en beoordelen van arbeidsovereenkomsten, adviseren en procederen over reorganisaties, ziekte en re-integratie, disfunctioneren, verstoorde arbeidsverhoudingen en ontslag (op staande voet). Ook vallen vraagstukken over bijvoorbeeld arbeidsvoorwaarden, cao’s, medezeggenschap, bedrijfsongevallen, regresvorderingen, werknemersconcurrentie, gelijke behandeling en statutair bestuurders en topfunctionarissen (WNT) onder haar expertisegebied.

Begin 2016 voltooide Fabienne met succes de postacademische specialisatieopleiding Leergang Arbeidsrecht Tilburg Maastricht (TMA). Zij is lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN) en van de Vereniging van Arbeidsrecht Advocaten in het Arrondissement Limburg (VAAAL).

Fabienne Degens heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebied geregistreerd: 

- Arbeidsrecht

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied. 

Rechtsgebieden: Arbeidsrecht


Volgende Collega's Vorige

Gerelateerde info

RRA Flits

RRA Flits
Bekijk video

RRA Flits

RRA Flits
Bekijk video

RRA Flits

RRA Flits
Bekijk video

RRA Flits

RRA Flits
Bekijk video

RRA Flits

RRA Flits
Bekijk video
Deze site maakt gebruik van Cookies. x